KO SMO MI

Anahem doo je nezavisna laboratorija osnovana 2004. god i jedan je od lidera u ispitivanju hrane, predmeta opšte upotrebe, ispitivanju otpada, vode, parametara životne sredine, uslova radne okoline i buke.

Laboratorija Anahem pruža širok spektar standardizovanih i  akreditovanih metoda sve u cilju  da svojim klijentima pruži visokokvalitetne usluge, tačne i precizne rezultate i stručne savete svog visokokvalifikovanog osoblja.

Anahem se  oslanja na najnovija dostignuća u oblasti  analitičke hemije kako bi svojim klijentima ponudila jedinstvena analitička rešenja i najsveobuhvatniji spektar metoda ispitivanja.

Laboratorija Anahem se trudi da ide u korak sa najnovijim svetskim trendovima u očuvanju životne sredine tako što neprestano ulaže u najmoderniju opremu za ispitivanje parametara životne sredine i obuku svojih zaposlenih.

Rukovodstvo Anahem laboratorije je strateški opredeljeno da izgradi jaku tržišnu poziciju i postane lider u svojoj oblasti rada.

 

MISIJA

  • Želimo da svojim klijentima obezbedimo tačne i pouzdane rezultate u što kraćem roku obezbeđujući najviši kvalitet usluge
  • Da zaposlenima pružimo permanentnu edukaciju

VIZIJA

  • Naša vizija je da postanemo vodeća laboratorija za ispitivanje u regionu

CILJEVI

  • Modernizacija i nabavka opreme u skladu sa najnovijim svetskim trendovima
  • Uvođenje novih metoda ispitivanja
  • Nastojimo da pažljivim projektovanjem sopstvenih aktivnosti, izborom opreme i obukom zaposlenih smanjimo negativni uticaj na životnu sredinu